Chata Lucka

Chata Lucka sa nachádza na okraji obce Hybe, v podhorskom prostredí. Ku chate vedie príjazdová cesta a nachádza sa tu aj parkovisko pre osobné autá. Chata je situovaná v oplotenej záhrade, 60 m od rodinného domu majiteľa.

Ponúkame Vám ubytovanie v 3 trojlôžkových apartmánoch + 1 prístelok a v 1 dvojizbovém apartmánu. Všetky apartmány sú vybavené televízorom a rádiom s CD prehrávačom, v každom sa nachádza kúpeľňa a komplet vybavená kuchynka s chladničkou, mikrovlnkou a konvicou. V spoločných priestoroch sa nachádza sauna s oddychovou miestnosťou, s krbom a krytý bazén, používaný v letných mesiacoch. V záhrade si môžete posedieť na terase s ohniskom, ktorá vám spríjemní letné večeri. Pre tých najmenších pripravujeme detské ihrisko s preliezkami a pieskoviskom.

Ak máte radi cykloturistiku, ponúkame vám na zapožičanie horské bicykle, na ktorých sa môžete vydať do okolitej prírody. V zimnom období je v prevádzke lyžiarsky vlek pre začiatočníkov 250 m od chaty.
Okolie nám ponúka množstvo výletov do Nízkych a Vysokých Tatier, nachádza sa tu niekoľko jaskýň, lyžiarskych stredísk a termálnych kúpalísk.
Medzi vyhľadávané kúpaliská patria Aquapark Tatralandia Lipt. Mikuláš, Aquacity Poprad, termálne kúpalisko Bešeňová a neďaleko leží aj vodná nádrž Liptovská Mara.