Penzión Bernardín (Penzión)

Srdečne Vás pozývame stráviť nezabudnuteľnú dovolenku v Penzióne Bernardín, ktorý sa nachádza v srdci Vysokých Tatier – na okraji malebnej dedinky Stará Lesná len 1,5 km od Tatranskej Lomnice. Penzión je výborným východiskovým miestom pre Vaše turistické výlety. Okolitá nádherná príroda, zber lesných plodov a húb, či bohaté možnosti cyklistiky sú zárukou výbornej dovolenky pre úplne všetkých. Na tomto mieste si užijete aktívny aj pasívny oddych. Zrelaxovanie tela aj ducha ponúkajú okolité hotely so skvelými wellness centrami. Za vyskúšanie určite stoja miestne špeciality a príjemne sa budete cítiť rovnako aj v okolitých reštauráciách pri chutnom jedle či kvalitnom vínku.

Radosť z pohybu Vás čaká aj v zime. V špičkových lyžiarskych strediskách s dokonale upravenými zjazdovkami si užijete perfektnú lyžovačku. Lyžiarske strediská ako Tatranská Lomnica (1,5 km), Ski Jakubkova Lúka (4 km) Bachledová dolina (15 km) Lopušná dolina (15 km) Štrbské pleso (20 km) sú Vám k dispozícii dokonca aj na príjemnú večernú lyžovačku.Pre tých ktorý majú radšej bežky je penzión ako stvorený lebo bežecká stopa začína príamo pri penzione. Po náročnom dni plnom aktivít výborne padne relax v blízkom aquaparku AquaCity Poprad (iba 10 km) alebo hotelovom wellness v hoteli Horizont kde vám ponukneme zľavu 25 % na príjemný oddych. Je len na Vás, ktorú z aktivít si zvolíte. Celoročná ponuka je naozaj bohatá.

Útulný Penzión Bernardín ponúka ubytovanie v komfortne zariadených izbách a apartmánoch s maximálnou kapacitou pre 35 osôb. Pripravených je pre Vás päť dvojlôžkových izieb (s manželskou posteľou) a jedna trojlôžková izba (so samostatnými lôžkami). Všetky izby majú k dispozícii vlastnú kúpeľňu s vaňou a toaletou, televízor a chladničku.

Pre náročnejších klientov sú k dispozícii novozrekonštruované apartmany 2 × apartmán s dvomi dvojlôžkovými spálňami a gaučovou prístelkou a kuchynka na prípravu raňajok či večerí ako aj šesťposteľový apartmán s tromi dvojlôžkovým spálňami. Oba apartmány majú vlastný kuchynský kútik, rýchlovarnú kanvicu a chladničku a kúpeľňu so sprchovacím kútom a toaletou. Všetkým hosťom v penzióne je počas ich pobytu k dispozícii aj príjemná spoločenská miestnosť s krbom, posedením, mikrovlnnou rúrou, barovým pultom. Bezplatné Wi-Fi pripojenie na internet je zaistené v priestoroch celého penziónu.

Príjemné chvíle s rodinou či priateľmi strávite aj v exteriéri penziónu. Vaše ratolesti sa vybláznia na obľúbenej trampolíne a Vy si posedíte v altánku alebo sa spolu zahráte na schovávačku v záhrade. Parkovanie Vašich áut je zabezpečené priamo pri penzióne.

Celková kapacita ubytovania: min 2, max 35 (5× 2, 1× 3, 2× APT: 2× 2 + 1, 2× APT: 1× 1 + 1, 2× 2).